Apartament 5 camere de vanzare in Andrei Muresanu, Cluj Napoca, Cluj Napoca

VA5 70069 - Apartament 5  camere de vanzare in Andrei Muresanu, Cluj Napoca

Penthouse exclusivist si extravagant, pe 2 nivele, in Andrei Muresanu, gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi!

Ceea ce-l recomanda e orientarea spre soare, suprafata incredibil de generoasa si spatioasa, marmura si lemnul masiv omni prezente si atent selectionate, privelistea desosebita, viu colorata.

Atractia adevarata e sentimentul de libertate si senzatia incredibila de regalitate, marmura si lemnul, atent combinate, un stil modern, cu o mica doza de antichitate!

Va prezentam spre vanzare o proprietate cu totul deosebita, cu o suprafata utila de 210 mp, plus cele 2 terase exterioare in suprafata totala de 97 mp.

Are orientari spre toate punctele cardinale, este compartimentat ingenios si foarte indraznet!

La primul nivel al proprietatii dispunem de un living absolut imens + bucatarie, 2 dormitoare, unul dintre ele avand baie proprie cu geamuri de sticla care dau direct in camera, plus o baie comuna.

La al 2-lea nivel dispunem de un dormitor matrimonial cu baie proprie.
Pentru fiecare nivel avem cate o terasa de 25 mp si respectiv 72 mp, la etaj, orientate S-V-N-E.

Pentru a putea descrie calitatea deosebita a finisajelor si materialelor folosite, cat si investitia masiva ce a fost facuta in acest imobil, vom mentiona urmatoarele: mobila de bucatarie Rovere, locul de luat masa, peretele din bucatarie si masa din living sunt construite din marmura Striato olimpico, baia de la nivelul de jos este din marmura Bronze Amani Brickstone, baia mare de la etaj este din marmura de foarte buna calitate Bianco Lasa, iar aceeasi marmura, dar diferite nuante este prezenta atat pe pardoseala, cat si peretele din baia mare. Robinetii si dusul sunt import Italia de la firma Gessi, lider de piata. Chiuvetele si celelalte obiecte sanitare sunt Black Oxidian cu silver glitter. Parchetul folosit este din lemn masiv de stejar, cu grosime de 30 mm, dormitoarele detin vitrine panoramice din tamplarie PVC cu 3 straturi, iar candelabrele sunt toate de colectie! Paturile si draperiile sunt cu toate in stil japonez pentru o odihna mai profunda si o relaxare desavarsita.

Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata cu mobilier de foarte buna calitate import Italia sau de la firma Rovere iar electrocasnicele : plita de gatit, aparate aer conditionat, aparat cafea, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, masina de spalat haine, tv, frigider sunt aproape nefolosite si reprezinta ultima generatie de aparate.
Cat despre vecinatati, va ofera tot ce v-ati putea dori. Este aproape de Gradina Botanica, cu acces facil spre centru si Iulius Mall, avand de asemenea gradinite, restaurante, localuri de lux, statii de autobuz si taxi, universitati si scoli deosebite in imediata apropiere.

Daca ceea ce cautati la o locuinta sunt linistea, pacea, senzatia de lux si opulenta, atunci va invitam sa ne contactati cu mare incredere pentru a va indeplini visele si obiectivele!

Va astept cu drag la vizionare!

Pret:
350,000 €
ID:
VA5 70069
Tip proprietate:
Apartament
Tranzactie:
Vanzare
Nr. camere:
5
Cartier:
Andrei Muresanu
Etaj:
3/3
Zona:
Bradutului
Suprafata utila:
210 m2
Suprafata construita:
350 m2
Nr. bai:
3
Nr. balcoane:
2
Nr. terase:
2
Nr. bucatarii:
1
Nr. parcari:
1
 
Reabilitat termicReabilitat termic
Compartimentare:
decomandat
Confort:
lux
Tip Constructie:
Caramida Caramida
An Constructie:
2010
Utilitati: ApaApaCurentCurentGazGazCanalizareCanalizare
Finisaje: Finisat lux
Incalzire cu centrala termica
Pardoseala: Parchet lemn masivParchet lemn masivMarmuraMarmuraGresie modernaGresie moderna
Pereti: LavabilLavabil
Geamuri si usi: Termoizolant PVCTermoizolant PVCGeam la baieGeam la baie
Usi interioare: lemn
Usa de la intrare: metalica
Finisaj bucatarie: Faianta modernaFaianta modernaGresie modernaGresie moderna
Finisaj baie: Faianta modernaFaianta modernaGresie modernaGresie moderna
Dotari: MobilatMobilat luxBucatarie mobilataBucatarie mobilata luxInterfonInterfonSistem de alarmaSistem de alarmaAer conditionatAer conditionatUtilatUtilatDisponibilitate imediataDisponibilitate imediata
Ma intereseaza oferta


Adauga la favorite
Oferte similare

Apartament 3 camere de vanzare in Floresti, Floresti

Apartament 3 camere, suprafata utila 70 m2, etaj 1, semidecomandat

56,000 €
ID VA3 55468  

Apartament 2 camere de inchiriat in Grigorescu, Cluj Napoca, Cluj Napoca

Apartament 2 camere, suprafata utila 70 m2, etaj 1, semidecomandat

650 €
ID IA2 77788  
70,000 €
ID VC2 66441  

Apartament o camera de inchiriat in Centru, Cluj Napoca, Cluj Napoca

Apartament 1 camera, suprafata utila 33 m2, etaj 1, semidecomandat

560 €
ID IA1 73352  
Contact agent

Pentru detalii contactati agentul

Secretariat
Secretariat
office@napocaimobiliare.ro
Convertor valutar

Ghidul cumparatorului

In calitate de cumparator trebuie sa fiti informat sau sa apelati la specialisti care va pot ajuta in analiza pietei. A va informa singur inseamna a urmari piata imobiliara pe o perioada de cel putin 3 luni...citeste mai mult

Ghidul vanzatorului

Prima regula a vanzatorului este de a-si pregati proprietatea pentru vanzare. Ce inseamna asta? In primul rand sa faca curatenie, ordine si poate chiar sa improspateze zugravitul...citeste mai mult

Certificatul energetic

Certificatul energetic este obligatoriu atat la inchirierea cat si la vanzarea oricarui imobil. Aceasta obligativitate a fost introdusa prin Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor...citeste mai mult

Prima Casa

Programul „Prima Casa”, are ca obiect facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia sau construirea unei locuinte prin contractarea de credite garantate de stat. Locuintele pot fi construite de beneficiarii care detin in proprietate terenul pe care urmeaza sa se construiasca locuinta sau prin asociatii fara personalitate juridica, cel putin unul dintre asociati fiind proprietarul terenului pe care urmeaza sa se construiasca locuintele...citeste mai mult