Apartament 5 camere de vanzare in Zorilor, Cluj Napoca, Cluj Napoca

VA5 73563 - Apartament 5  camere de vanzare in Zorilor, Cluj Napoca

Cel mai modern proiect imobiliar din Cluj-Napoca!
Va oferim un apartament spatios de 4 camere cu scara interioara in suprafata utila 112.02 mp cu terase mai mult decat generoase, in suprafata totala de 26.98 mp.
Detaliile de mai jos, speram sa va convinga de faptul ca aceasta achizitie este cea mai potrivita, atat ca si pret, dar si ca si calitate:
Acest proiect este fără îndoială cel mai spectaculos proiect rezidențial de pe piaţa imobiliară din Transilvania. Un proiect la fel de curajos şi ambiţios ca tine, cel care şi-a dorit întotdeauna mai mult.

Un complex rezidenţial care inaugurează o nouă generaţie de locuinţe urbane, care deschide "aripile" arhitecturii locale spre cele mai înalte standarde de confort şi design.

Apartamentele sunt concepute astfel încât să fie ideale pentru tine, indiferent de etapa vieţii în care te afli, chiar dacă doreşti să prinzi aripi într-o viaţă independentă sau să oferi familiei tale un cuib unde să fie complet răsfăţată.

Situat în zona de Vest a oraşului Cluj-Napoca, in cartierul Zorilor, la doar 10 minute de centru, complexul este privilegiat de o infrastructură bine pusă la punct, precum şi de acces rapid la mijloacele de transport în comun, unităţi de învăţământ dedicate tuturor vârstelor, cabinete medicale de ultimă generaţie şi zone comerciale importante.

În zona rezidenţială pe care o inaugurează, complexul imobiliar, pune bazele unei noi comunităţi open-minded, încurajată să preţuiască fiecare moment petrecut acasă, în intimitate sau alături de familie, conectată la oraş însă protejată de agitaţia acestuia.

Sistemul structural al clădirior este format din fundaţii pe radier general şi diafragme de beton armat.
- Închiderile şi compartimentările sunt realizate din diafragme şi zidării de cărămidă.
- Termoizolaţia de la exterior este de 15 cm, iar tâmplăria este cu pachet de sticlă tripan.
- Pereţii interiori din spațiile comune sunt tencuiţi şi finisaţi cu glet şi vopsea lavabilă, iar cei din exterior cu tencuială decorativă.
- Pardoselile balcoanelor se realizează cu materiale naturale. La pret se adauga TVA. Pretul unui loc de parcare subterana este de 6500 euro + TVA.
Pentru orice detalii suplimentare si vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

Pret:
153,521 €
ID:
VA5 73563
Tip proprietate:
Apartament
Tranzactie:
Vanzare
Nr. camere:
5
Cartier:
Zorilor
Etaj:
10/12
Suprafata utila:
112.02 m2
Suprafata construita:
135 m2
Nr. bai:
3
Nr. bucatarii:
1
Compartimentare:
semidecomandat
Confort:
1
Utilitati: ApaApaCurentCurentGazGazCanalizareCanalizareTelefonTelefonCatvCatv
Acces internet: Fibra opticaFibra opticaCabluCabluWirelessWireless
Finisaje: Finisat nefinisat
Incalzire cu centrala termica
Ma intereseaza oferta


Adauga la favorite
Oferte similare

Apartament 2 camere de vanzare in Europa, Cluj Napoca, Cluj Napoca

Apartament 2 camere, suprafata utila 38 m2, etaj parter, decomandat

75,000 €
ID VA2 81501  

Casa 4 camere de vanzare in Dambul Rotund, Cluj Napoca, Cluj Napoca

Casa 4 camere, suprafata utila 206 m2, suprafata teren 529 m2

330,000 €
ID VC4 73692  

Casa 5 camere de inchiriat in Salicea, Salicea

Casa 5 camere, suprafata utila 190 m2, suprafata teren 650 m2

1,000 €
ID IC5 84880  

Apartament 4 camere de vanzare in Centru, Cluj Napoca, Cluj Napoca

Apartament 4 camere, suprafata utila 90.5 m2, etaj 11, semidecomandat

165,000 €
ID VA4 76294  
Contact agent
BARDES BOGDAN
BARDES BOGDAN
Consilier Imobiliar
office@napocaimobiliare.ro
Convertor valutar

Ghidul cumparatorului

In calitate de cumparator trebuie sa fiti informat sau sa apelati la specialisti care va pot ajuta in analiza pietei. A va informa singur inseamna a urmari piata imobiliara pe o perioada de cel putin 3 luni...citeste mai mult

Ghidul vanzatorului

Prima regula a vanzatorului este de a-si pregati proprietatea pentru vanzare. Ce inseamna asta? In primul rand sa faca curatenie, ordine si poate chiar sa improspateze zugravitul...citeste mai mult

Certificatul energetic

Certificatul energetic este obligatoriu atat la inchirierea cat si la vanzarea oricarui imobil. Aceasta obligativitate a fost introdusa prin Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor...citeste mai mult

Prima Casa

Programul „Prima Casa”, are ca obiect facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia sau construirea unei locuinte prin contractarea de credite garantate de stat. Locuintele pot fi construite de beneficiarii care detin in proprietate terenul pe care urmeaza sa se construiasca locuinta sau prin asociatii fara personalitate juridica, cel putin unul dintre asociati fiind proprietarul terenului pe care urmeaza sa se construiasca locuintele...citeste mai mult