Casa 4 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca, ID VC4 93051
Pret: 174,000 €

Oferta de exceptie pentru ecologisti si iubitorii de natura!

Napoca Imobiliare va prezinta spre vanzare o proprietate impresionanta de 375 mp, situata pe un teren de 1000 mp. Aceasta se evidentiaza atat prin abordarea ecologica a constructiei, adresata iubitorilor de natura, cat si cu designul de interior imaginativ, cald-minimalist, ce foloseste materiale traditionale cum ar fi piatra si lemnul brut.

Proprietatea este fermecatoare ca si aspect exterior fiind construita pe o structura de lemn, invelita cu lut, cu membrana hidroizolanta, ce imbraca in intregime casa. Constructia este noua, fiind finalizata in 2017, cu o amprenta la sol de 175 mp avand si doua terase in suprafata de 50 mp.

Acoperisul de stuf impresioneaza prin aspectul traditional, facandu-te sa te simti de-a dreptul in ,,Muzeul Satului'', dar se etaleaza si prin calitatile sale termo si fonoizolante.
Casa se prezinta in forma de "L", in suprafata totala utila de 375mp (daca este sa luam in considerare si podul) avand 3 camere la parter iar podul fiind impartit in doua, dupa functionalitate, o parte fiind alocata depozitarii iar cealalta fiind impartita prin despartitoare usoare, in trei spatii de relaxare. Accesul in pod se face pe o scara realizata din trepte infipte in perete, fara contratreapta, dand sentimentul imponderabilitatii.

Livingul este modern, comun cu bucataria, acest aspect modern imbinandu-se cu intarsiile de traditional, trepte din lemn brut, pardoseala din gresie lucioasa imbinandu-se armonic cu materialul brut de finisaj al restului casei. Bucataria este comuna cu livingul asa cum am precizat mai sus, fiind la o inaltime diferita de acesta, ambele fiind deservite de o baie (ce cuprinde, elegant ascunse si boilerul electric si masina de spalat rufe).

Casa se continua cu un hol din care este acces separat catre doua dormitoare si o baie. Peretii prezinta usoare crapaturi rezultate din structura de lemn (se stie ca lemnul lucreaza).
Toate camerele si spatiile sunt largi si aerisite, fiind deservite de ferestre termopan in trei straturi, frumos incorporate in perete, inclusiv la bai. Vopseaua pe peretii de rigips este lavabila iar in rest este var.

Casa se vinde complet mobilata si utilata, avand doua frigidere incorporate, unul de bauturi iar celalalat pentru alimente. Incalzirea este in pardoseala, de tip electric, comandate de 7 senzori, consumul electric pe timp de iarna fiind in valoare de 1200 RON iar vara de 200 RON. Pentru canalizare este in curte o fosa septica.

Pentru apa este folosita o fantana dar se sugereaza forarea unui put suplimentar (necesar pe timp de seceta). Proprietatea dispune si de doua terase, una foarte spatioasa cu vedere spre curte, iar cealalta in zona intrarii. Spatiul din fata casei se preteaza la doua locuri de parcare. Beneficiarul are disponibilitatea de mutare imediata.

Va asteptam cu drag la o vizionare!

Oferta Exceptionala
Proprietate Recomandata

Localizare si Caracteristici

Tranzactie: Vanzare
Tip proprietate: Casa
Tip casa: NA
Nr. camere: 4
Cartier: Someseni
Zona: Ambient
Suprafata utila: 375 m2
Suprafata construita: 400 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Nr. bai: 2
Nr. terase: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. parcari: 2
Front la strada: Da - 25 m
Curte: individuala
Amenajare strazi: pietruite
An Constructie: >2000
Regim inaltime: P+M

Utilitati

Apa Curent Canalizare

Finisaje

Finisat:
clasic si modern
Incalzire cu:
incalzire in pardoseala

Finisaj baie

Faianta moderna Gresie moderna

Dotari

Mobilat modern si clasic Utilat Disponibilitate imediata

Pentru detalii contactati agentul

MIHAI CHIRIAC
MIHAI CHIRIAC
Consilier Imobiliar
  0754693331 
mihai.chiriac@napocaimobiliare.ro

Ma intereseaza oferta


Convertor valutar

Oferte similare

VC7 41446 - Casa 7 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca
750,000 €

Casa 7 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca

7 camere 2 bai 300 m2 utili 3400 m2 teren

VC7 59035 - Casa 7 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca
330,000 €

Casa 7 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca

7 camere 3 bai 240 m2 utili 515 m2 teren

VC6 82913 - Casa 6 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca
355,000 €

Casa 6 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca

6 camere 3 bai 195 m2 utili 500 m2 teren

VC2 88942 - Casa 2 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca
86,000 € 90000€

Casa 2 camere de vanzare in Someseni, Cluj Napoca

2 camere 1 baie 60 m2 utili 138 m2 teren

Feedback client

Parerea ta conteaza foarte mult pentru noi! Te rugam sa ne comunici orice sfat, recomandare, multumire sau nemultumire pe care o ai. Te asiguram ca acest feedback va ajunge imediat la departamentul de management.

Alte feedback-uri ›