Spatiu comercial de vanzare in Moldovenesti, Stejeris

VSC 61550 - Spatiu comercial de vanzare in Moldovenesti

Ocazie unica! Ocazie incredibila de investitie cu un potential enorm si succes garantat.
Va prezentam hotel restaurant de 3 stele Stejeris, situat in comuna Moldovenesti, ruta Cluj-Napoca - Alba Iulia, pe DN 1/ E 60/E 81, Km 12, la o distanta de 43 km de centrul Clujului, fiind la ora actuala atat hotel cat si restaurant, parcare pentru tiruri, loc de odihna iar iubitorii pescuitului sunt atrasi de cele 2 lacuri puse la dispozitia lor in imediata vecinatate a hotelului, pescuitul fiind inclus in taxa hoteliera la ora actuala.
Cu o suprafata totala a terenului de 2330 mp, suprafata utila de 1965 mp si un front de 54 m plus terenul aferent, hotelul dispune de 42 de incaperi, 34 de grupuri sanitare si bai, 2 terase, 1 dintre ele fiind cu o suprafata de 45 m, 40 locuri de parcare cu posibilitate de extindere.
Asadar la demisol aveti 1 incapere spatiosa utilizata ca depozit, parterul va pune la dispozitie 3 birouri, 1 sala spatioasa de restaurant, 1 bar, 1 sala receptie, 1 bucatarie, 1 camera frigorifica, 1 sala preparat carne, 2 depozite, 2 coridoare, 7 holuri, 1 garderoba, 1 spalatorie, 1 baie, 6 toalete, 3 casa scarii, 1 terasa deschisa si 1 terasa inchisa.
Etajul va ofera: 1 apartament compus din 2 camere, 1 baie, 1 hol, 14 camere cu bai proprii, 1 salon, 1 sala de conferinte, 2 incaperi atelier, 1 magazie, 3 casa scarii, 1 terasa acoperita.
Mansarda este compusa din 14 camere cu bai proprii, 1 sala potocol, 4 holuri spatioase, 3 casa scarii, 1 oficiu, 1 zona relaxare.
Constructia este pe baza de beton cu pereti din caramida, stalpi si planseu din beton armat, compartimentari din rigips, tamplarie PVC cu geam termoizolant triplustratificat.
Finisajele sunt calitative int-o maniera moderna imbinate pentru confortul si bunastarea oaspetilor.
Asadar va stau la dispozitie o pardoseala din parchet laminat, geamuri termoizolante PVC, gresie si faianta, mobilier si usi interiore din lemn masiv, incalzirea se face prin centrala termica proprie, de mare capacitate iar pentru zilele toride de vara atat restaurantul cat si sala de asteptare, receptia si fiecare camera individual dispune de aer conditionat, rezervor de apa metalic, cilindric, pe fundatii de beton armat, puturi de captare a apei, din inele prefabricate din beton armat, statie de epurare biologica.
S-au adaugat ca anexe, 2 magazii, 1 caldire grup sanitar si dusuri pentru parcarea de tiruri, 8 bai cu toalete, lavoar si dus cu un rezervor metalic de 7000 L, pentu apa potabila.
Principalii clienti sunt cei de tranzit, doritorii de relaxare si odihna, amatori ai pescuitului atrasi de lacul aflat in imediata vecinatate a hotelului, doritorii de petreceri private si grupurile organizate atat de turisti cat si business meeting.
Fiind un rulaj constant atat in restaurant cat si in incinta hotelului si a parcarii de tiruri, reprezinta un real interes pentru investitorii doritori de un profit imediat, pretul fiind negosciabil.
Contactati-ne negresit pentru a putea profita acum de aceasta ocazie exceptionala de investitie!


Pret:
350,000 €
ID:
VSC 61550
Tip proprietate:
Spatiu comercial
Tranzactie:
Vanzare
Nr. incaperi:
42
Cartier:
Moldovenesti
Etaj:
parter/parter
Zona:
Dn 1 Km 12
Suprafata utila:
1965 m2
Suprafata teren:
2330 m2
Nr. grupuri sanitare:
34
Nr. terase:
2
Suprafata terase:
59 m2
Nr. parcari:
40
 
PivnitaPivnita
Inaltime spatiu
11 m
An Constructie:
<2000
Regim inaltime:
D+P+E+M
Utilitati: ApaApaCurentCurentGazGazCanalizareCanalizareTelefonTelefonCatvCatv
Acces internet: CabluCabluWirelessWireless
Finisaje: Finisat modern
Incalzire cu centrala termica
Pardoseala: Parchet laminatParchet laminatMochetaMochetaPiatraPiatraGresie modernaGresie moderna
Pereti: FaiantaFaiantaLavabilLavabilDesign cu piatraDesign cu piatraTapetTapet
Geamuri si usi: Termoizolant PVCTermoizolant PVC
Usi interioare: lemn
Usa de la intrare: pvc
Finisaj bucatarie: Faianta modernaFaianta modernaGresie modernaGresie moderna
Finisaj baie: Faianta modernaFaianta modernaGresie modernaGresie moderna
Dotari: MobilatMobilat modernBucatarie mobilataBucatarie mobilata modern si clasicInterfonInterfonSistem de alarmaSistem de alarmaAer conditionatAer conditionatUtilatUtilatDisponibilitate imediataDisponibilitate imediataSecuritate: supraveghere video
Iluminat: Luminat exteriorLuminat exteriorSpoturiSpoturiLampiLampiLumina naturalaLumina naturala
Alte detalii zona
Amenajare strazi asfaltateAmenajare strazi asfaltate
Iluminat stradalIluminat stradal
Mijloace de transport in comunMijloace de transport in comun
Alte informatiiSpatii utile:
AnexeAnexe
Spatiu depozitareSpatiu depozitare
PivinitaPivinita
Acces:
Acces autoAcces auto
Acces tirAcces tir
PersoanePersoane
MarfaMarfa
Autorizatii si avize
Atat de hotel cat si de restaurant conform legii la zi.
Destinatii anterioare
Hotel, restaurant, terasa, loc de odihna, parcare tir.
Destinatii recomandate
Hotel, restaurant, loc de odihna, parcare tir, zona agrement.
Ma intereseaza oferta


Adauga la favorite
Oferte similare

Spatiu comercial de vanzare in Moldovenesti, Stejeris

Spatiu comercial 42 incaperi, etaj parter, suprafata utila 1965 m2

350,000 €
ID VSC 61550  
Contact agent

Pentru detalii contactati agentul

Secretariat
Secretariat
office@napocaimobiliare.ro
Convertor valutar

Ghidul cumparatorului

In calitate de cumparator trebuie sa fiti informat sau sa apelati la specialisti care va pot ajuta in analiza pietei. A va informa singur inseamna a urmari piata imobiliara pe o perioada de cel putin 3 luni...citeste mai mult

Ghidul vanzatorului

Prima regula a vanzatorului este de a-si pregati proprietatea pentru vanzare. Ce inseamna asta? In primul rand sa faca curatenie, ordine si poate chiar sa improspateze zugravitul...citeste mai mult

Certificatul energetic

Certificatul energetic este obligatoriu atat la inchirierea cat si la vanzarea oricarui imobil. Aceasta obligativitate a fost introdusa prin Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor...citeste mai mult

Prima Casa

Programul „Prima Casa”, are ca obiect facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia sau construirea unei locuinte prin contractarea de credite garantate de stat. Locuintele pot fi construite de beneficiarii care detin in proprietate terenul pe care urmeaza sa se construiasca locuinta sau prin asociatii fara personalitate juridica, cel putin unul dintre asociati fiind proprietarul terenului pe care urmeaza sa se construiasca locuintele...citeste mai mult