Cariera

 ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!     

 

      Pasiunea pentru autoperfectionare si dorinta permanenta de a te dezvolta profesional sunt unele dintre cele mai importante principii care te pot motiva sa te alaturi echipei Napoca.

      Onestitatea, respectul pentru oameni, munca in echipa, orientarea catre client si rezultatele sunt cateva dintre valorile noastre fundamentale.

      Este important pentru noi sa facem alegeri corecte si de aceea iti spunem ca a lucra pentru Napoca Imobiliare inseamna sa evoluezi profesional intr-unul dintre cele mai dinamice segmente din mediul de afaceri romanesc. Fiecare dintre agentii nostri se afla in competitie cu ceilalti agenti de pe piata, dar si cu sine insusi, pentru ca nimic nu inlesneste progresul decit dorinta de a fi mai bun in fiecare zi. Daca doresti sa te dezvolti profesional in domeniul imobiliar, te invitam sa te alaturi echipei noastre.

      Napoca Imobiliare nu este numai o companie de încredere pe piata imobiliara din Cluj Napoca ci si o scoala de afaceri. Si-a adaptat strategia de vânzari la realitatea economica si a reusit chiar sa creasca an de an. În aceste conditii, avem nevoie de oameni noi în echipa care sa fie hotârâti sa se confrunte, sa se dezvolte profesional si sa castige increderea si respectul oamenilor de afaceri.

 

Posturi disponibile: 


Manager agentie


Ai experienta in vanzari? Cunosti sau te atrage piata imobiliara? Cunosti strategii de vanzari, negocieri si comunicare? Iti place sa relationezi cu oamenii, sa le identifici nevoile si sa le oferi cele mai bune solutii? Iti place sa dezvolti oamenii cu care lucrezi? Doresti sa lucrezi intr-o agentie imobiliara cu notorietate, cu imagine pozitiva pe piata in continua ascensiune? Crezi in puterea cuvantului si in puterea exemplului? Ai o atitudine pozitiva? Esti o persoana sociabila, amabila, diplomata si detii calitatile unui profesionist? Ai cunostinte de PC? Daca raspunsul este ,,DA" la toate aceste intrebari te invitam sa parcurgi anuntul de mai jos si sa iti depui cv-ul pe adresa de email cariere@napocaimobiliare.ro.


CERINTE:


- Minim 5 ani experienta in vanzari
- Studii superioare obligatorii ( studiile in management, marketing, psihologie, constructii reprezinta un avantaj|)
- Foarte buna cunoastere a pietei imobiliare si a instrumentelor de marketing necesare atingerii obiectivelor de afaceri; 
- Experienta manageriala intr-o agentie imobiliara reprezinta un avantaj;
- Spirit antreprenorial
- Reprezinta un plus cursuri de specializare in vanzari, negociere, marketing, brokeraj imobiliar sau altele relationate ( evaluare imobiliara- atestat ANEVAR, manager de proiecte.
- Gandire strategica si asertiva;
- Foarte bune abilitati de comunicare verbala si in scris;
- Abilitati de negociere excelente 
- Bune abilitati de operare PC;
- Limba Engleza- reprezinta un avantaj
- Motivatie intrinseca
- Disponibilitate dupa program in caz de neindeplinire a sarcinilor in timpul limita
- Tinuta business
- Atitudine pozitiva
- Implicare permanenta in dezvoltarea echipei 
- Dezvoltare personala continua
- Loialitate
- Confidentialitate

Responsabilitati
- Aplica politica si strategia comerciala a firmei la nivel de agentie;
- Promoveaza imaginea agentiei pe piata imobiliara si consolideaza un portofoliu divers de proprietati destinate vanzarii/ inchirierii (comercial/ rezidential) in scopul asigurarii unei pozitii competitive pe piata imobiliara prin intermediul echipei de vanzari.
- Dezvolta si implementeaza strategiile de marketing, PR si comunicare: studii de piata in scopul identificarii oportunitatilor de largire a portofoliului de clienti; monitorizarea concurentei; organizarea campaniilor de marketing direct; supervizarea actualizarii informatiilor pentru pagina de web si a bazei de date a agentiei;
- Planifica si coordoneaza activitatea echipei de vanzari: stabileste targete de vanzari, supervizeaza si evalueaza performantele subordonatilor, urmareste atat respectarea politicilor si standardelor agentiei cat si satisfactia clientilor in negocierile si tranzactiile comerciale intreprinse; 
- Elaboreaza si trimite periodic catre sediul central rapoartele de vanzari;
- Gestioneaza bugetul alocat si monitorizeaza cu atentie balanta profit/ cheltuieli.

Beneficii
Masina de serviciu
Laptop
Telefon cu minute nelimitate
Salariu fix
Comision din vanzari personale
Bonusuri periodice consistente pentru atingerea targetelor la nivel de agentie
Prima la sfarsit de an in functie de rezultatele obtinute pe parcursul anului


 Consultant imobiliare ( cu sau fara experienta)


CERINTE:

 

Onestitatea, respectul pentru oameni, munca in echipa, orientarea catre client si rezultatele sunt cateva dintre valorile noastre fundamentale.

Daca esti o persoana care are aceste trasaturi de caracter, te invitam cu mare drag sa faci parte din echipa noastra:
AUTOMOTIVARE-un angajat auto-motivat nu are nevoie de nicio presiune sau stimulent exterior pentru a-si indeplini sarcinile de lucru. 
DESCHIS IN A INVATA LUCRURI NOI - imbratisarea de noi modalitati de lucru si implicarea activ si constant in programe de dezvoltare profesionala.
PUTERE DE ADAPTARE - cu un pic de exercitiu si printr-o expunere progresiva la schimbare, vei reusi curand sa imbratisezi noutatea si sa percepi schimbarea ca pe o oportunitate, si nu ca pe o amenintare.
SPIRIT DE RESPONSABILITATE - angajatii responsabili stiu sa preia initiativa, sa accepte responsabilitatea pentru rezultate si se straduiesc permanent sa isi imbunatateasca performantele.
INCREDERE - Oferim transparenta si acest lucru ne pozitioneaza ca fiind o firma serioasa. Muncim intr-un mediu in care punem foarte mare accent pe comunicare si avem incredere ca fiecare persoana este capabila sa isi indeplineasca promisiunile si sa isi asume responsabilitatile.

RESPECT - Oferim respect, deci ne asteptam sa primim ceea ce oferim. Iubim domeniul in care activam motiv pentru care ne respectam clientii, partenerii si nu in ultimul rand concurenta reusind astfel sa ne pastram imaginea pe piata imobiliara din Cluj-Napoca. Prin intermediul respectului reusim sa apreciem diferentele si sa valorificam potentialul existent in fiecare lucru.
ZAMBETUL PE BUZE- Daca esti o persoana pozitiva care nu are obiceiul sa se planga mereu pentru fiecare sarcina noua , care zambeste mereu si transmite o energie pozitiva cu siguranta te vrem 
BARFA -Daca esti o persoana sociabila dar totusi integra care nu tine cont de zvonuri si vorbe in vant locul tau este aici pentru ca barfa este motiv de concediere. Nu ne plac carcotasii!
EXPERIENTA - Suntem dispusi sa oferim o sansa persoanelor ambitioase si dornice sa se dezvolte care au un obiectiv bine definit. Nu ne plac persoanele care nu stiu ce vreau de la viata. Preferam experienta in domeniul vanzarilor, dar daca consideri ca esti o persoana ,, in stare sa mute muntii”, acceptam provocarea de a te dezvolta.
FULL TIME - Ne place sa facem lucruri de calitate de aceea stim sigur ca in acest domeniu este nevoie de devotament si de multa munca pentru atingerea unor obiective marete. Ne dorim sa petrecem timpul dezvoltandu-ne si evoluand, asa ca te vrem langa noi full time.

Si daca iti doresti un job in domeniul imobiliar te asteptam sa construim impreuna o echipa imbatabila pe piata imobiliara!

 

 Acorda-ti o sansa atasand cv-ul tau pe adresa de mail cariere@napocaimobiliare.ro

Demonstreaza ca poti tine pasul cu noi !

Feedback client
Newsletter

Feedback client

Multumim pentru intentia dvs. de a imbunatati serviciile firmei. Asteptam parerea dvs. in ce priveste usurinta sau dificultatea de navigare/ cautare a site-ului nostru, multumiri sau nemultumiri in ce priveste colaborarea cu departamentele noastre.

Alte feedback-uri ›

Abonare la newsletter

Introduceti adresa de email pentru a va abona la newsletterul nostru si a fi in legatura cu noutatile imobiliare din Cluj.

Confirm ca am peste 16 ani

Ghidul clientului
Agentul lunii

Ghidul cumparatorului

In calitate de cumparator trebuie sa fiti informat sau sa apelati la specialisti care va pot ajuta in analiza pietei. A va informa singur inseamna a urmari piata imobiliara pe o perioada de cel putin 3 luni...citeste mai mult

Ghidul vanzatorului

Prima regula a vanzatorului este de a-si pregati proprietatea pentru vanzare. Ce inseamna asta? In primul rand sa faca curatenie, ordine si poate chiar sa improspateze zugravitul...citeste mai mult

Certificatul energetic

Certificatul energetic este obligatoriu atat la inchirierea cat si la vanzarea oricarui imobil. Aceasta obligativitate a fost introdusa prin Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor...citeste mai mult

Prima Casa

Programul „Prima Casa”, are ca obiect facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia sau construirea unei locuinte prin contractarea de credite garantate de stat. Locuintele pot fi construite de beneficiarii care detin in proprietate terenul pe care urmeaza sa se construiasca locuinta sau prin asociatii fara personalitate juridica, cel putin unul dintre asociati fiind proprietarul terenului pe care urmeaza sa se construiasca locuintele...citeste mai mult

LUPOIAN CATALIN
LUPOIAN CATALIN
Consilier Imobiliar
0740/915460 0740/915460
office@napocaimobiliare.ro