;
English

Vanzare Hoteluri, Pensiuni, Cabane Bihor

Ofertele de Hoteluri, Pensiuni, Cabane de vanzare din Bihor au fost atent selectionate de agentii nostri pentru a corespunde cerintelor tale.
Filtreaza ofertele, alege ce iti place si contacteaza-ne pentru o vizionare!

m2 m2

Daca sunteti interesat de cumpararea unui hotel sau pensiune, va rugam sa ne contactati direct prin telefon sau email! Detinem mai multe hoteluri si pensiuni a caror detalii de vanzare sunt confidentiale! Va multumim pentru intelegere!

VH 119324 - Pensiune de vanzare in Sanmartin
700,000 €

Pensiune de vanzare in Sanmartin

Sanmartin
OPORTUNITATE DE INVESTITIE! Pensiune la 5 minute de mers pe jos de strandul Apollo! Avem placerea sa va oferim spre vanzare aceasta pensiune situata in Sanmartin, foarte aproape de strandul Apollo din Baile Felix. Proprietatea se remarca atat prin numarul mare de camere de oaspeti, dar mai ales prin accesul ca apa termala pentru piscina si jacuzzi proprii si incalzirea pe timp de iarna. Construita pe un regi...
Vezi detalii
VH 115381 - Pensiune de vanzare in Centru Oradea, Oradea
290,000 €

Pensiune de vanzare in Centru Oradea, Oradea

Oradea
Oportunitate de investitie, la cheie, in zona ultracentrala din Oradea! Va oferim spre vanzare un imobil cu 2 apartamente unite si care functioneaza in momentul de fata in regim hotelier, cu 10 locuri de cazare in zona Piata Unirii. Imobilul este dispus pe un teren de 274 mp, cu o suprafata construita de 160 mp si este structurat astfel: - 4 dormitoare; - 1 living; - 1 camera receptie; - 2 bai; - 1 bucata...
Vezi detalii

Ce spun clientii nostri

Toate feedback-urile

Scrie-ne un feedback

Parerea ta conteaza foarte mult pentru noi! Te rugam sa ne comunici orice sfat, recomandare, multumire sau nemultumire pe care o ai. Te asiguram ca acest feedback va ajunge imediat la departamentul de management.