Despre noi

DESPRE NOI

Iti multumim pentru ca iti manifesti interesul de a ne cunoaste mai bine !

 

 Obiectul nostru de activitate este complex. Incepand de la intermedierea unei tranzactii de închiriere, vanzare sau cumparare, pana la consultanta financiara in ce priveste achizitia de imobile si administrarea proprietatilor.

Astfel, cand doresti sa cumperi, sa vinzi, sau sa închiriezi un apartament/o casa/ un spatiu/ un teren, cand pur si simplu nu ai suficient timp pentru a-ti administra proprietatile, cand ai nevoie de cateva sfaturi, te rugam sa ne contactezi si vom avea pentru tine cele mai profesioniste solutii.

Prin munca si seriozitate, am reusit sa ne pozitionam în topul agentiilor imobiliare din Cluj-Napoca si sa ne castigam notorietatea. 

Ne caracterizeaza promtitudinea, respectul si profesionalismul, motiv pentru care reusim sa onoram chiar si cerintele celor mai exigenti actori ai vietii economice. Suntem constienti de importanta investitiei clientilor nostri, fapt pentru care oferim consultanta de înalta calitate si orientam clientul spre cea mai potrivita alegere, gandindu-ne ca fiecare tranzactie pe care o incheiem sa o tratam ca si cum ar fi pentru noi personal.


Valorile dupa care ne ghidam activitatea reprezinta elementele cheie prin care putem spune ca ne diferentiem pe piata imobiliara din Cluj-Napoca:

 • Încredere

Pentru ca o tranzactie sa fie finalizata în cele mai bune conditii, reprezentând o afacere profitabila pentru ambele parti implicate, este nevoie de încredere reciproca. Oferim transparenta si acest lucru ne pozitioneaza ca fiind o firma serioasa.

Muncim într-un mediu în care punem foarte mare accent pe comunicare si avem încredere ca fiecare persoana este capabila sa îsi îndeplineasca promisiunile si sa îsi asume responsabilitatile.

 • Respect

Iubim domeniul în care activam, motiv pentru care ne respectam clientii, partenerii si nu în ultimul rând concurenta, reusind astfel sa ne pastram  imaginea pe piata imobiliara din Cluj-Napoca.  Prin intermediul respectului reusim sa apreciem diferentele si sa valorificam potentialul existent.

 • Calitate

Oferim clientilor cele mai personalizate oferte, suntem orientati spre cerintele acestora si identificam permanent nevoile care apar în acest domeniu, astfel incat serviciile noastre de intermediere si consultanta sunt justificate calitativ.


De ce sa colaborezi cu agentia noastra?

Pentru ca: - Avem o atitudine pozitiva si chef de munca

                - Detinem cel mai mare portofoliu de oferte din Cluj Napoca pe toate segmentele rezidentiale

                - Oferim consultanta imobiliara, juridica, bancara, proiectare, arhitectura, topografie, etc.

                - Consultantii nostri sunt vorbitori si de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, rusa, maghiara

                -Increderea, respectul si transparenta primeaza in orice relatie de colaborare

 

Oferim:

 • Promtitudine în tranzactionare si orientare catre nevoile clientului
 • Diminuarea costurilor unei tranzactii imobiliare
 • Consultanta si asistenta juridica
 • Reducerea timpului alocat cautarii/vanzarii unui imobil
 • Vizionarea proprietatilor
 • Siguranta tranzactiei
 • Reducerea timpului de vanzare/cautare al imobilului
 • Obtinerea unui pret corect de vanzare/cumparare
 • Filtrarea clientilor/proprietatilor potrivite
 • Insotire si consultanta la semnarea contractelor sau al actelor aditionale
 • Oferte exclusive nepromovate in piata
 • Administrare de imobile
 • Management de proiect in cazul investitorilor

 

Bazându-ne pe ideea ca ,, Cei mai suparati clienti ai tai sunt cea mai mare sursa de inspiratie “, o sa va rugam ca la sectiunea FEEDBACK CLIENT sa ne lasati un mesaj în care va puteti exprima multumirea sau nemultumirea privind serviciile oferite de agentia noastra. ÎNDRAZNESTE ! CHEIA CASEI TALE ESTE LA NOI

 

 

 

Feedback client
Newsletter

Feedback client

Multumim pentru intentia dvs. de a imbunatati serviciile firmei. Asteptam parerea dvs. in ce priveste usurinta sau dificultatea de navigare/ cautare a site-ului nostru, multumiri sau nemultumiri in ce priveste colaborarea cu departamentele noastre.

Alte feedback-uri ›

Abonare la newsletter

Introduceti adresa de email pentru a va abona la newsletterul nostru si a fi in legatura cu noutatile imobiliare din Cluj.

Confirm ca am peste 16 ani

Ghidul clientului
Agentul lunii

Ghidul cumparatorului

In calitate de cumparator trebuie sa fiti informat sau sa apelati la specialisti care va pot ajuta in analiza pietei. A va informa singur inseamna a urmari piata imobiliara pe o perioada de cel putin 3 luni...citeste mai mult

Ghidul vanzatorului

Prima regula a vanzatorului este de a-si pregati proprietatea pentru vanzare. Ce inseamna asta? In primul rand sa faca curatenie, ordine si poate chiar sa improspateze zugravitul...citeste mai mult

Certificatul energetic

Certificatul energetic este obligatoriu atat la inchirierea cat si la vanzarea oricarui imobil. Aceasta obligativitate a fost introdusa prin Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor...citeste mai mult

Prima Casa

Programul „Prima Casa”, are ca obiect facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia sau construirea unei locuinte prin contractarea de credite garantate de stat. Locuintele pot fi construite de beneficiarii care detin in proprietate terenul pe care urmeaza sa se construiasca locuinta sau prin asociatii fara personalitate juridica, cel putin unul dintre asociati fiind proprietarul terenului pe care urmeaza sa se construiasca locuintele...citeste mai mult