English

Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca, ID VC5 93192
Pret: 545,000 €

Casa plina de originalitate in liziera padurii!

Va oferim spre vanzare o proprietate de exceptie care si-a propus ca si curte, pe langa terenul aflat in proprietate (1300 mp) sa aiba si padurea, in mod inspirat proprietatea nefiind ingradita catre padure. Poti spune fara exagerare ca atunci cand iesi in gradina, pasesti direct in padure. Astfel exista un singur vecin, catre stanga, de care proprietatea in discutie, este separata ingenios prin arhitectura casei si a gradinii, oferind astfel un spatiu intim si cald. Spre dreapta este padurea iar in spate terenul propriu.

Modelul de arhitectura si de design interior este unul definit de eclectism, mai multe stiluri imbinandu-se armonios, mergand de la traditionalismul autohton pana la exotismul Indian.

In discutie sunt, in fapt, urmatoarele constructii: casa cu front stradal, in suprafata de 200 mp, avand parter si etaj, o alta casa, in suprafata de 70 mp pe nivel, extrem de interesanta, acoperita cu tabla prefaltuita, nefinalizata, cu parter si etaj (etajul este finalizat), si o bijuterie de casa in copac, in suprafata de 18 mp. Acestea din urma apar in extrasul de carte funciara ca si constructii fara acte si sunt declarate la finante.

Casa este construita pe o structura trainica de beton, armata cu otel beton, spatiile dintre elementele constructive fiind umplute cu diferite elemente naturale, mergand de la lut si piatra pana la caramida plina, lemn, piatra de rau. Casa este izolata cu vata bazaltica. La parter este un open space generos, frumos separat, prin elemente de mobilier, intr-un living, un loc de luat masa, si o bucatarie. Tot aici se gaseste o baie, amenajata la fel de interesant ca si restul casei. Sistemul de incalzire al casei este dual, atat cu centrala pe gaz cat si una pe lemne. Incalzirea este in pardoasela la parter iar la etaj sunt calorifere.

La etaj avem un dormitor extrem de larg , luminat de o fereastra exotica in arc de cerc, cu privire catre padure, si inca doua dormitoare, toate acestea fiind deservite de o baie. Canalizarea se face in fosa septica proprie. In frontul strazii este si un garaj in suprafata de 30 mp.

Casa tip cabana din spate este compartimentata cu spatii un pic mai inguste, dar la fel de interesant ca si casa stradala. Bucuria copiilor dar si a adultilor este si casa din copac, in suprafata de 18 mp. Casa stradala, se vinde utilata si mobilata complet, avand termenul de eliberare peste doi ani, fiind inchiriata incepand cu luna martie, putand fi privita si ca pe o investitie.

Va asteptam cu drag la o vizionare!

Oferta Exceptionala

Localizare si Caracteristici

Tranzactie: Vanzare
Tip proprietate: Casa
Tip casa: NA
Nr. camere: 5
Cartier: Faget
Suprafata utila: 200 m2
Suprafata construita: 250 m2
Suprafata teren: 1300 m2
Nr. bai: 2
Nr. terase: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. garaje: 1
Front la strada: Da - 20 m
Curte: individuala
Invelitoare acoperis: tabla
Amenajare strazi: de pamant
An Constructie: >2000
Regim inaltime: P+M

Utilitati

Apa Curent Gaz Canalizare Catv
Acces internet: Wireless

Finisaje

Finisat:
clasic
Incalzire cu:
centrala termica

Finisaj bucatarie

Faianta clasica Gresie clasica

Finisaj baie

Faianta clasica Gresie clasica

Dotari

Mobilat clasic Bucatarie mobilata clasic Utilat Disponibilitate din data: 03.2022

Pentru detalii contactati-ne

SECRETARIAT
SECRETARIAT
office@napocaimobiliare.ro

Ma intereseaza oferta


Convertor valutar

Oferte similare

VC4 100216 - Casa 4 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca
195,000 €

Casa 4 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca

4 camere 3 bai 110 m2 utili 300 m2 teren

VC5 56930 - Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca
525,000 €

Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca

5 camere 2 bai 296 m2 utili 946 m2 teren

VC5 93192 - Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca
545,000 €

Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca

5 camere 2 bai 200 m2 utili 1300 m2 teren

VC5 64686 - Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca
285,000 €

Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca

5 camere 3 bai 190 m2 utili 495 m2 teren

Feedback client

Parerea ta conteaza foarte mult pentru noi! Te rugam sa ne comunici orice sfat, recomandare, multumire sau nemultumire pe care o ai. Te asiguram ca acest feedback va ajunge imediat la departamentul de management.

Alte feedback-uri ›